Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Šokolādes kūkas un pīrāgi |
Sastāvdaļas milti - 1½ glāze Glazūrai Pagatavošana Iesijā bļodā miltus, kakao un cepamo pulveri. Pieber sāli, cukuru, kanēli, vaniļas cukuru, piparus (uzmanīgi, nepārspīlējiet !) un samaisa. Pielej ūdeni, augu eļļu, balzāmetiķi un sajauc mīklu. Ietauko cepamo formu un lej mīklu. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 25-30 minūtes. Izceptajam pīrāgam 20 minūtes ļauj atdzist turpat cepamajā formā, tad izceļ no formas un liek uz šķīvja. Šokolādi salauž gabaliņos, ber katliņā, pievieno saldo krējumu un izkausē karstā ūdens peldē, līdz veidojas viendabīga masa. Pārlej ar šokolādes glazūru pīrāgu un liek uz stundu ledusskapī sastīvēt. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 493 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |