Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Šokolādes kūkas un pīrāgi |
Nutella krēma kūka
Sastāvdaļas sviests - 220 g Pagatavošana Mīkstam sviestam pievieno cukuru, pūdercukuru un saputo. Tad pievieno vaniļas cukuru, iesijā miltus un samīca mīklu. ½ mīklas klāj cepamajā formā, otru mīklas daļu tikmēr ieliek saldētavā. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 15 minūtes. Izcepto kūkas pamatu izceļ no cepeškrāsns, pārsmērē ar Nutella krēmu un uzdrupina virsū atlikušo mīklu. Liek atpakaļ cepeškrāsnī un cep vēl apmēram 25 minūtes, līdz zeltaini brūna. Izcepto kūku atdzesē un dekorē ar izkausētu šokolādi. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 768 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |