Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Šokolādes kūkas un pīrāgi |
Sastāvdaļas Mīklai Krēmam Pagatavošana Karstā ūdens peldē izkausē šokolādi un sviestu, samaisa viendabīgu masu. Olām pievieno cukuru un saputo gaisīgu masu. Miltus sajauc ar kakao un cepamo pulveri. Iesijā olu masā, samaisa. Pievieno samaltas mandeles, šokolādes masu un samaisa mīklu. Cepamajā formā (25x35) klāj cepampapīru, lej mīklu un izlīdzina. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 35-40 minūtes. Izcepto biskvītu atdzesē un sagriež nelielas kūciņas. Pagatavo krēmu. Ņem Nutella krēmu, pievieno sviestu (attiecība 1:1) un labi saputo. Uz vienas kūciņas pusītes smērē pagatavoto krēmu un liek virsū otru kūciņu. Tāpat savieno pārējās pusītes. Atlikušo krēmu liek konditorejas maisiņā un dekorē kūciņas. Pārkaisa ar sadrupinātām mandelēm. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 841 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |