Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Šokolādes kūkas un pīrāgi |
Sastāvdaļas Mīklai Glazūrai kokosriekstu skaidiņas pārkaisīšanai Pagatavošana Olām pievieno cukuru, vaniļas cukuru un saputo. Tad pievieno pienu, augu eļļu un vēlreiz visu saputo. Miltus sajauc ar cepamo pulveri, iesijā olu masā un samaisa mīklu. Cepamajā formā klāj cepampapīru un lej mīklu. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 30 minūtes. Izcepto biskvītu atdzesē, noņem cepampapīru un sagriež gabaliņos. Pagatavo glazūru. Pienam pievieno sasmalcinātu šokolādi, kakao un karsē uz nelielas uguns, līdz veidojas viendabīga masa. Pagatavoto glazūru atdzesē līdz istabas temperatūrai, katru biskvīta gabaliņu mērcē šokolādes glazūrā, nedaudz notecina un apvārta kokosriekstu skaidiņās. Liek ledusskapī nedaudz sastīvēt. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 467 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |