Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Šokolādes kūkas un pīrāgi |
Sastāvdaļas Mīklai Krēmam valrieksti dekorēšanai Pagatavošana Atdala olu dzeltenumus, pievieno cukuru un saputo. Riekstus apgrauzdē, sasmalcina un iemaisa olu masā. Miltus sajauc ar cepamo pulveri, kakao. Iesijā olu masā un samaisa. Olu baltumus saputo stingrās putās un lēnām iecilā mīklā. Cepamajā formā klāj cepampapīru un lej mīklu. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 35 minūtes. Gatavību pārbauda ar koka irbulīti. Izcepto biskvītu atdzesē un sagriež 2 vai 3 daļās. Pagatavo krēmu. Iebiezinātajam pienam pievieno mīkstu sviestu, kakao un saputo. Liek uz paplātes vienu biskvīta ripuli, smērē krēmu un liek virsū otru biskvītu. Ar atlikušo krēmu pārsmērē tortes virsu, malas un pārkaisa ar sasmalcinātiem valriekstiem. Liek uz pāris stundām ledusskapī ievilkties. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 723 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |