Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Šokolādes kūkas un pīrāgi |
Sastāvdaļas milti - 3/4 glāze Dekorēšanai Pagatavošana Karstā ūdens peldē izkausē šokolādi un sviestu. Tad pievieno medu, cukuru un maisa, līdz cukurs izkusis. Ar putojamo slotiņu sakuļ olas. Miltus sajauc ar kakao pulveri, vaniļas cukuru un sasmalcinātiem riekstiem. Tad pievieno sakulto olu masu, šokolādes masu un samaisa mīklu. Cepamajā formā klāj cepampapīru un lej mīklu. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 30 minūtes. Izcepto brauniju atdzesē. Pagatavo glazūru. Karstā ūdens peldē izkausē šokolādi, sviestu un maisa, līdz veidojas viendabīga masa. Brauniju pārbārsta ar šokolādes dražejām un pārlej ar glazūru. Liek ledusskapī sastīvēt. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 998 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |