Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Šokolādes kūkas un pīrāgi |
Sastāvdaļas Mīklai Biezpiena pildījumam Pagatavošana Olām pievieno cukuru, vaniļas cukuru un saputo. Miltus sajauc ar sāli, cepamo pulveri, iesijā olu masā un samaisa. Karstā ūdens peldē izkausē šokolādi un sviestu, pievieno mīklai un samaisa. Beigās mīklai pievieno sasmalcinātus valriekstus un samaisa. Biezpienam pievieno cukuru, vaniļas cukuru, izkausētu sviestu, olu un saputo. Iesijā miltus un samaisa. Cepamajā formā klāj cepampapīru, klāj šokolādes mīklu un lej virsū biezpiena pildījumu. Virskārtu ar kociņu nedaudz sajauc, lai veidojas zīmējums. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 40-45 minūtes. Braunija pagatavošanā svarīgi nepārcept, jo tad tie paliek sausi. Izcepto brauniju atdzesē, griežam gabaliņos un pasniedzam pie tējas vai kafijas. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 716 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |