Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Šokolādes kūkas un pīrāgi |
Sastāvdaļas Mīklai Putukrējumam Pagatavošana Karstā ūdens peldē izkausē šokolādi un sviestu. Pievieno krējumu, samaisa un atdzesē. Olām pievieno cukuru un saputo gaisīgu masu. Pievieno padzesēto šokolādes masu un vēlreiz saputo, līdz veidojas viendabīga masa. Miltus sajauc ar cepamo pulveri, iesijā šokolādes masā un samaisa mīklu. Ietauko cepamo formu un lej mīklu. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 170°C apmēram 35-40 minūtes. Izcepto kūku atdzesē. Tikmēr saputo putukrējumu. Saldajam krējumam pieber cukuru un saputo stingrās putās. Liek konditorejas maisiņā, dekorē atdzesēto kūku un pārkaisa ar sarīvētu šokolādi. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 1033 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |