Sastāvdaļas
Krēmam
biezpiens - 400 g
saldais krējums - 150 ml
pūdercukurs - 5 ēd.k
baltā šokolāde - 60 g
magones
vaniļa
Pagatavošana
Pagatavo plāno pankūku mīklu, pievienojot pāris karotītes kakao un 50 gr izkausētas šokolādes.
Pagatavo krēmu. Lej 50 gr saldā krējuma un tajā izkausē balto šokolādi. Biezpienu sablendē, pievieno vaniļu, magoņu sēkliņas, izkausē balto šokolādi un labi samaisa.
Izcep plānās pankūkas.
Formā klāj pārtikas plēvi.
Formas pamatnē klāj 2-3 pankūkas, smērē kārtu biezpiena krēma, klāj nākamo pankūku kārtu, atkal liek biezpiena masu, un tā, līdz saliktas visas kārtas.
Pārklāj ar pārtikas plēvi un liek uz 6 stundām ledusskapī.
Lai labi garšo! |