Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Šokolādes kūkas un pīrāgi |
Sastāvdaļas Šokolādes mīklai Mīklas drupačām šokolādes gabaliņi Pagatavošana Pagatavo drupačas. Miltus sajauc ar cukuru, sāli, kanēli, brūno cukuru, pievieno sviestu un saberž drupačās. Liek uz 30 minūtēm ledusskapī. Pagatavo šokolādes mīklu. Miltus sajauc ar cukuru, kakao, cepamo pulveri, sodu, sāli. Pievieno pienu, olu, izkausētu sviestu un sakuļ ar mikseri. Beigās pielej vārošu ūdeni un visu labi samaisa. Mīkla sanāk pašķidra. Lej mīklu ietaukotā cepamajā formā, liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 20 minūtes. Izņem izcepto šokolādes pamatu no cepeškrāsns, klāj virsū atdzesētās mīklas drupačas, liek atpakaļ cepeškrāsnī un cep vēl 20 minūtes. Izcepto pīrāgu padzesē 5 minūtes, tad pārbārsta ar šokolādes gabaliņiem un ļauj atdzist vismaz vienu stundu. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 960 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |