Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Šokolādes kūkas un pīrāgi |
Sastāvdaļas Mīklai Krēmam Glazūrai Pagatavošana Sviestam pievieno cukuru un saputo. Pa vienai pievieno olas un turpina putot. Miltus sajauc ar kakao, cepamo pulveri, iesijā olu masā un samaisa mīklu. Liek mīklu ietaukotā cepamajā formā. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 30 minūtes. Izcepto biskvītu atdzesē un pārgriež uz pusēm. Tikmēr pagatavo krēmu. Mīkstam sviestam pievieno cukuru un saputo. Biezpienam pievieno vaniļas cukuru, pierīvē citrona miziņu, rumu un saputo. Beigās pievieno saputoto sviesta masu un vēlreiz visu saputo. Liek uz paplātes biskvītu, smērē krēmu, uzliek virsū otru biskvītu un liek uz stundu ledusskapī sastīvēt. Tad pagatavo kakao glazūru. Katliņā izkausē sviestu, pievieno saldo krējumu, cukuru, kakao un vāra uz lēnas uguns līdz sabiezē. Pārlej torti un liek uz pāris stundām ledusskapī sastīvēt. | |
Skatījumu skaits: 814 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |