Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Šokolādes kūkas un pīrāgi |
Sastāvdaļas Pamatam Pildījumam saldais krējums - 250 ml piena šokolāde dekorēšanai Pagatavošana Sasmalcina šokolādi, pievieno sviestu un izkausē karstā ūdens peldē. Sasmalcina cepumus, pievieno izkausēto šokolādi, Nutella krēmu un samaisa. Klāj cepumu masu tortes formā ar noņemamām malām. Vārīto iebiezināto pienu nedaudz uzkarsē karstā ūdens peldē, lai iegūtu šķidrāku konsistenci. Lej pusi kārbas uz cepumu pamata, liek virsū kārtu banānu ripiņu un pārlej ar atlikušo iebiezināto pienu. Saldajam krējumam pievieno cukuru un saputo. Tad pievieno krēmsieru un saputo. Uz iebiezinātā piena liek kārtu banānu ripiņu un klāj virsū krēmsiera masu. Dekorē ar šokolādi un liek uz 6-7 stundām ledusskapī sastīvēt. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 811 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |