Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Šokolādes kūkas un pīrāgi |
Sastāvdaļas sviests - 110 g Glazūrai Pagatavošana Sviestu un šokolādi izkausē karstā ūdens peldē un atdzesē. Olām pievieno cukuru, vaniļas cukuru un saputo. Miltiem pievieno cepamo pulveri, sali, sajauc un, pa daļām, pievieno olu masai. Sasmalcina pekanriekstus, pievieno šokolādes-sviesta masai un samaisa. Pievieno mīklai un rūpīgi samaisa. Cepamajā formā (30x20 cm) klāj cepamo papīru un lej mīklu. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 30 minūtes. Izcepto biskvītu izņem no cepeškrāsns un tāpat formā atdzesē. Tad pagatavo glazūru. Šokolādes glazūru mazliet padzesē un pārsmērē torti. Dekorē ar veseliem pekanriekstiem, liek uz stundu ledusskapī sastīvēt. Gatavo torti griežam nelielos (5x5 cm) gabaliņos un cienājamies. Lai labi garšo!
| |
Skatījumu skaits: 576 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |