Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Šokolādes kūkas un pīrāgi |
Sastāvdaļas Mīklai Krēmam šokolāde dekorēšanai Pagatavošana Olām pievieno cukuru, vaniļas cukuru un saputo. Tad pievieno krējumu, augu eļļu, rumu, pienu un samaisa. Miltus sajauc ar cepamo pulveri un kakao. Iesijā olu masā un samaisa mīklu. No cepampapīra izgriež 5-6 apļus. Klāj papīra apli cepamajā formā, lej mīklu un izlīdzina. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 6 minūtes. Klāj nākamo papīra apli, lej mīklu un cep biskvītu. Tā, līdz izcepti visi biskvīti. Izceptajiem biskvītiem, vēl siltiem, uzmanīgi noņem papīru un atdzesē. Pagatavo krēmu. 100 g iebiezinātā piena pievieno saldo krējumu, rumu, vaniļas cukuru un saputo. 100 g iebiezinātā piena saputo ar sviestu. Savieno abas krēma masas un labi samaisa viendabīgu masu. Ja nepieciešams, ar nazi aplīdzina biskvītu malas. Liek uz paplātes vienu biskvītu, smērē krēmu, liek virsū otru biskvītu un smērē krēmu. Tā, līdz saliktas visas kārtas. Ar atlikušo krēmu pārsmērē tortes virsu un malas. Dekorē ar izkausētu šokolādi. Malas pārkaisa ar sasmalcinātām biskvīta drupačām. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 561 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |