Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Šokolādes kūkas un pīrāgi |
Sastāvdaļas Pamatam Pildījumam Glazūrai Dekorēšanai Pagatavošana Sasmalcina šokolādi un ber katliņā. Pievieno sviestu, liek karstā ūdens peldē un izkausē. Tad pievieno saldo krējumu, vārīto iebiezināto pienu un karsē, līdz veidojas viendabīga masa. Nedaudz atdzesē. Cepumus salauž nelielos gabaliņos, pievieno šokolādes masu un samaisa. Tortes formā ar noņemamām malām, klāj cepampapīru un liek cepumu masu. Pagatavo vaniļas pudiņu. Saputo saldo krējumu, pievieno pudiņam un vēlreiz saputo. Beigās pievieno vārīto iebiezināto pienu un samaisa. Klāj pildījumu uz cepumu pamatnes un liek uz 2 stundām ledusskapī sastīvēt. Kad pildījums sastīvējis, pagatavo glazūru. Karstā ūdens peldē izkausē šokolādi un sviestu, pievieno saldo krējumu un karsē, līdz veidojas viendabīga masa. Nedaudz padzesē un pārlej torti. Liek ledusskapī sastīvēt. Kad glazūra sastīvējusi, liek konditorejas maisiņā vārīto iebiezināto pienu un dekorē torti. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 435 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |