Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Šokolādes kūkas un pīrāgi |
Sastāvdaļas Pamatam Pildījumam vārītais iebiezinātais piens ar cukuru - 1 kārba Glazūrai Pagatavošana Cepumus sasmalcina, pievieno mīkstu sviestu, Nutella krēmu un samaisa. Tortes formā ar noņemamām malām klāj cepampapīru, klāj cepumu masu un veido maliņas. Liek ledusskapī sastīvēt. Tikmēr pagatavo krēmu. Lej katliņā pienu, pievieno sviestu, cukuru, vaniļas ekstraktu un karsē uz nelielas uguns, līdz sāk vārīties. Noņem no uguns un liek aukstā ūdens peldē dzesēties. Atdzesēto masu lej blenderī, pieber piena pulveri un sablendē, līdz veidojas krēmīga masa, bez kunkuļiem. Izņem no ledusskapja tortes formu un klāj uz cepumu pamata pusi krēma. Tad klāj vārīto iebiezināto pienu un virsū atlikušo krēmu. Liek uz pāris stundām ledusskapī sastīvēt. Pagatavo glazūru. Lej katliņā saldo krējumu, pievieno sasmalcinātu šokolādi un karsē uz nelielas uguns, līdz veidojas viendabīga masa. Noņem no uguns, pievieno sasmalcinātus riekstus, samaisa un lej uz atdzesētās tortes. Liek uz 3-4 stundām ledusskapī sastīvēt. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 570 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |