Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Šokolādes kūkas un pīrāgi |
Šokolādes torte bez miltiem
Sastāvdaļas tumšā šokolāde - 400g Pagatavošana Šokolādi salauž gabaliņos un izkausē karstā ūdens peldē. Pievieno sviestu un saputo. Pievieno pāris ēdamkarotes cukura. Cukuru liek pēc vajadzības. Masu saputo. Tad pa vienai pieliek olas un atkal saputo. Gatavo masu lej formā (25 cm diametrā). Formu ieliek lielākā traukā ar ūdeni, tad liek cepeškrāsnī un ūdens peldē 180°C cep apmēram 25 minūtes. Izceptajai tortei ļauj nedaudz atdzist, tad pārkaisa ar sarīvētu šokolādi. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 565 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |