Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Šokolādes kūkas un pīrāgi |
Sastāvdaļas milti - 3 glāzes Pagatavošana Miltus sajauc ar sodu, sāli, cukuru un vaniļas cukuru. Eļļu samaisa ar etiķi un ūdeni, lej miltu maisījumā un samaisa mīklu. Cepamajā formā klāj cepampapīru un lej mīklu. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 40 minūtes. Izcepto biskvītu atdzesē, tad izceļ no formas un noņem cepampapīru. Tālāk iespējams pagatavot trīs dažādus tortes variantus. 1. Sagriež biskvītu 4 daļas un smērē skāba krējuma krēmu vai krēmsiera un iebiezinātā piena krēmu. 2. Pārlej biskvītu ar šokolādes glazūru. 3. Pārsmērē biskvītu ar apelsīnu džemu. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 846 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |